dinsdag 7 februari 2017

Geen AKM op de weissensee door dooi

Afgelopen vrijdag gingen wij ons weer voorbereiden op het AKM dat nog op het programma stond. Laura ging fietsen en de rest van de ploeg zou even gaan schaatsen. Van schaatsen kwam er niet veel. Het ijs was zo slecht en nat dat ze beter konden gaan zwemmen dan schaatsen, dus allemaal maar even fietsen. Rond klokslag 16.00 uur kregen wij via social media te horen dat de wedstrijd afgelast zou worden. Helaas ging de wedstrijd niet door want we hadden als ploeg goede wedstrijden laten zien en hadden allemaal zin om nog een wedstrijd te rijden.

Nadat het allemaal echt officieel was hebben we besloten om zaterdag rustig richting huis te gaan met een overnachting in Duitsland. Op zondag werden we nog aangehouden door de politie. Gelukkig was er weinig aan de hand, het was maar een controle. Ankie moest haar rijbewijs laten zien en toen was het goed. Nadat de politie weg was rende Alida en Ankie snel even de bosjes in om even nog een plasje te doen en daarna door naar huis.

We zijn allemaal veilig aangekomen en hebben genoten van de wedstrijden en de mooie omgeving. Op naar aankomende zaterdag, dan staat alweer een KPN cup marathon op het programma in Den Haag.

Tot dan! Groetjes Laura