dinsdag 4 juli 2017

Trainingsweekend Molkwerum

Afgelopen weekend hadden wij weer een gezellig trainingsweekend met team Cenned. Maya kon er dit weekend niet bij zijn, omdat zij in Lagos (Portugal) aan het strijden is voor de Europese titels inline skate. Ankie kon er gedeeltelijk bij zijn, omdat zij het erg druk heeft op het werk.
Het trainingsweekend begon met een schaatstraining in Thialf. Hier kon Ankie gelukkig wel bij zijn en hebben lekker 2 uurtje geschaatst. Iedereen moest wel even wennen aan het ijs, maar al snel hadden wij de slag te pakken en hebben goed kunnen trainen. Na het schaatsen ging Ankie naar huis om weer te werken de rest van de dames gingen op weg naar Molkwerum om onze spullen uit te pakken en om te kleden voor nog een pittige fietstraining. Er stond erg veel wind wat de training nog zwaarder maakte. Na een zware maar voldane dag gingen we op tijd naar bed, want morgen stond er nog een dag op ons te wachten.
Vanmorgen weer op tijd uit bed en na een heerlijk ontbijt stond er een pittige kracht/core training op het programma. Ankie was er weer gezellig bij en hebben, onder leiding van Alida, met z'n vieren deze zware training goed afgewerkt. Na de lunch is Ankie naar huis gegaan en hebben wij nog twee uurtje uitgefietst. Na de fietsrit allemaal douche en nog wat eten en toen zat het weekend er alweer op. Het was een geslaagd en gezellig weekend. Op 21 juli hebben wij weer een trainingsdag gepland in het mooie Assen van onze sponsor.
Groetjes Laura