maandag 11 september 2017

Bella Italia

Vele fietskilometers, schaatssprongen en duiken in het zwembad later kunnen we terugkijken op een mooie trainingsweek in Italië.

Vrijdag pakte we onze laatste training mee. Het weer was iets minder dan de andere dagen, maar het was droog dus het mocht de pret niet drukken. Voordat we op de fiets stapte werden nog de laatste aanpassingen aan de route gedaan. Met de hoogtemeters van gister in de benen moest het vandaag vooral lekker uitfietsen zijn. 
Deze keer hadden we een schitterende route door de vallei van de Valle Verzasca.Terug in Villaggio Olandese bij het huisje van Van Braak Accountants, namen we nog snel een laatste duik in het zwembad en begonnen we met het inpakken van de bus van Stichting Phusis. Met een heerlijke pizza in het restaurant, met Candido als onze ober, namen we de week nog even door. Buiten regenden het inmiddels pijpenstelen 😊.


Weer terug op Nederlands bodem zullen we de komende weken op het ijs van de Elfstedenhal de puntjes op de i zetten voor het nieuwe schaatsseizoen! 

Groetjes Ankie